Kini Masa Yang Sesuai Untuk Anda

ONLINE-KAN PERNIAGAAN ANDA

Ramai Pemilik Bisnes Mengakui Bahawa

Website merupakan keperluan penting sesebuah perniagaan. Ia bukan lagi sebagai ‘sekadar ada’ tetapi merupakan sesuatu yang wajib bagi membuktikan perniagaan itu wujud. Seperti kedai atau pejabat, website merupakan platform untuk sesebuah organisasi di zaman ini. Akan tetapi masih ramai pemilik bisnes yang tidak memiliki laman web untuk perniagaan mereka.

website niaga

Ini Mungkin Sebahagian Fakta Yang Usahawan Selalu Terlepas Pandang

%

RAKYAT MALAYSIA

Tahu dan pernah membeli secara online. Ada juga antara melihat katalog online terlebih dahulu sebelum membuat pembeli secara cash on delivery. 67% dari jumlah ini juga kerap membuat pembelian secara online setiap hari. Tidak hairanlah semakin hari semakin banyak syarikat ‘courier’ di Malaysia.

%

PEMBELI ONLINE DI MALAYSIA

Lebih percaya untuk membeli di marketplace/website daripada group-group facebook online kerana lebih meyakinkan walaupun kebanyakan pernah tertipu ketika buat pembelian di lazada, shopee dan sebagainya. Antara faktor terbesar pelanggan memilih membeli di website adalah mudah untuk buat penilaian dan lebih profesional.

%

PEMILIK BISNES DI MALAYSIA

Tidak tahu yang website merupakan salah satu pelaburan yang akan ‘secure’ bisnes dan brand mereka. Masih ramai yang silap faham ‘channel marketing’ seperti facebook & instagram sebagai platform perniagaan mereka. Akhirnya perniagaan yang maju bertahan hanya 1-2 tahun sahaja dan mencari-mencari produk baru untuk berniaga semula.

” Domain names and websites are Online Bussiness real estate. “

 

SERVIS BUAT WEBSITE

Pengalaman Lebih 10 Tahun Membangunkan Laman Web Niaga

Khas buat para usahawan, kami tawarkan laman web niaga profesional yang ‘menjual’. Oleh kerana kami juga merupakan peniaga online yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam arena ini, kami yakin mampu membantu anda!

upah buat website
web designer malaysia

Web Yang Dihasilkan ‘Responsive’. Sesuai untuk pengguna smartphone.

70% pembeli online menggunakan phone sebagai medium utama melayari online atau membuat pembelian. Kami sesuaikan dengan kehendak pelanggan anda. Payment Gateway dari bank Malaysia juga disediakan untuk anda. Bagi yang lebih mudah menerima pesanan dari whatsapp, kami design pembelian terus ke telefon bimbit anda.

Kami juga sediakan konsultasi percuma pada anda yang nak Jenama anda mudah dikenali.

Jika anda perlukan nasihat dari kami, kami sedia berikan yang terbaik untuk bisnes anda. Anda bukan sahaja dapat website untuk bisnes anda, malah anda juga boleh dapatkan konsultasi percuma dari kami tentang bagaimana nak gunakan website anda semaksima mungkin.

servis bina website

KAMI SEDIAKAN SEGALA KEPERLUAN UNTUK WEB NIAGA ANDA

BRANDING

Penjenamaan sangat penting dalam perniagaan. Kami posisikan brand anda ke arah yang lebih profesional dan semestinya sebagai ‘security’ kepada jenama anda. Pemilik bisnes sangat perlukan ini. Mereka yang memerlukan ‘penjenamaan’ seperti ejen insurans takaful, penapis air, hartanah dan sebagainya sering terlepas pandang perkara ini.

SEO

Jika dapatkan ‘Domain’ atau nama website anda di ibaratkan sebagai ‘secure’ jenama anda. SEO pula diibaratkan sebagai mendapatkan lokasi yang strategik untuk kedai anda. SEO yang baik bakal mendapatkan pengunjung yang banyak. Pengunjung yang banyak sudah tentu bakal meningkatkan jualan syarikat anda. 

DEVELOPMENT

Kami bangunkan laman web anda sesuai dengan kehendak anda. Website anda boleh digabungkan dengan kesemua channel marketing anda, FB ADS, GOOGLE ADS, WHATSAPP dan sebagainya. Selepas siap, anda boleh terus update laman web anda hanya dengan menggunakan telefon sahaja dan semuanya boleh diintegrasikan dengan Facebook & lain-lain lagi.

buat website murah

UPAH BUAT WEBSITE PROFESIONAL. MISI KAMI UNTUK BERIKAN YANG TERBAIK UNTUK ANDA.

Kami juga peniaga seperti anda. Kami tahu apa yang anda perlukan dari kami. Biarkan kami uruskan laman web anda. Anda fokus kembangkan lagi perniagaan anda.

Kami juga menawarkan servis maintain laman web anda. Jika anda terlalu sibuk, anda boleh biarkan kami uruskan segalanya untuk anda.

ARTIKEL

TUTORIAL / TIPS / NASIHAT NIAGA

Idea Menarik Untuk Peniaga Makanan Semasa Dan Selepas Gelombang Covid-19

Selamat Sejahtera semua. Ini adalah idea menarik untuk peniaga makanan online. Sebelum kita bincangkan dengan lebih lanjut tentang solusi terbaik untuk peniaga makanan menghadapi situasi semasa dan selepas covid-19 ini, kami ingin ingatkan sesuatu pada anda semua....

Alternatif Baru Untuk Peniaga Makanan

Pada tahun 2020 ini, ketika seluruh dunia dilanda virus Covid-19 sekarang ini. Dunia seakan-akan memaksa kita untuk jadi lebih maju. Lebih maju dengan kita terpaksa keluar dari norma biasa terutama sekali bagi para peniaga. Antara yang paling terkesan, tak lain tak...

Jenamakan Diri Anda Dengan Laman Web

Website dan penjenamaan memang tak dapat dielakkan lagi. Antara fungsi utama website adalah untuk menaikkan jenama anda. Tak kiralah jenama dari segi perniagaan ataupun diri sendiri. Untuk posting kali ini kita akan bincang-bincang berkenaan dengan penjenamaan diri...

Terpaksa Tutup Bisnes Sebab Tak Ada Website

Ini kisah benar tentang Azman. Azman kawan baik saya yang memang sangat rajin. Sebelum Azman rapat dengan saya di ada kisah silam yang sangat perit melibatkan perniagaan yang di jalankannya. Saya kongsikan kisah Azman ini sebagai pedoman pada pemilik bisnes di luar...

Tak ada produk sendiri pun patut ada website

'Saya tak ada produk sendiri, meniaga barang orang je.Tak perlulah website ni'. Ini mungkin kata hati anda yang berniaga guna platform online. Posting kali ini kami tujukan khas buat ejen dropship atau ejen produk di Malaysia yang saya kami rasa ketika ini sedang...

Semua Orang Perlu Ada Website Sendiri?

Website atau laman web bukanlah sesuatu yang terlalu asing pada zaman teknologi kini terutama kita sekarang sudah di tahun 2020. Ramai di antara kita yang dah sedar atau tahu yang website merupakan suatu tools atau platform yang sangat penting. Dunia kita pada hari...